Spiewak Wax Parka,

We zullen het tot in het einde der tijden blijven herhalen, Spiewak is een van DE merken voor je winterjas. Die label wat in 1904 is gestart in Brooklyn is ook anno nu nog helemaal bij de tijd. Sterker nog, hun jassen zijn nog nooit zo bij de tijd geweest als nu.

Groot voordeel van Spiewak versus de rest van de winterjassen is de enorm goede prijs kwaliteit verhouding. Moet gezegd worden dat, zoals met alle Amerikaanse labels, de prijzen in Nederland over het algemeen fors zijn. Normaal gesproken betaal je namelijk voor hun topmodel, de N3B Snorkel Parka in Waxed Cotton uitvoering, een slordige 600 euro. Gelukkig hebben we in Nederland FreshCotton en hebben zij momenteel een prima sale.


Zoals gezegd, voor een redelijke prijs te vinden bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.