Steven Harrington x Toykyo

Het Belgische Toykyo heeft mij in het afgelopen jaar meerdere malen weten te verrassen! Zo kwamen ze onder andere met de take a rest bird en de fly new coffee table van de Amsterdamse ontwerper Piet Parra.

Toykyo Productions werkt nauw samen met kunstenaars om de meest creatieve producties neer te zetten. Ook onderdeel van Toykyo is het designbureau Toykyo Studio die onder meer projecten hebben gedaan voor Topnotch.

Ditmaal gaat het om een sculptuur van Steven Harrington, genaamd: YOU&I. Harrington ken je misschien van die kleurrijke Incase Apple accessoires of zijn samenwerking met Nike SB. Het handgemaakte porseleinen beeld is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 25 stuks.

De YOU&I is hier te vinden.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

take a rest bird en de fly new coffee table van de Amsterdamse ontwerper Piet Parra. " />