Stussy crewneck sweater,

Je favoriete grijze sweater is aan vervanging toe. Kleine tip van mij aan jou. Die vetvlek van die pizza komt er niet meer uit en de boord is zo versleten dat het niet eens meer als een vintage item door kan. Het is niet lullig bedoeld, maar ik denk dat het tijd wordt voor een nieuwe.

Natuurlijk begrijp ik dat je grijze trui je favoriet is voor die zondag middag dat je op de bank hangt, rustig wachtende tot je kater is weggezakt. Daarom zeg ik, check snel even bij EndClothing. Ze hebben een nieuwe serie sweaters van Stussy binnen met allemaal verschillende prints. Zelf vind ik deze wel top, gewoon helemaal grijs met een uiterst subtiel logo erop.

Bestellen kan bij EndClothing.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.