Suit Polo Camicia,

De Polo Camicia, is een kledingstuk welke snel vergeten wordt. Geheel onterecht, want het is een van die pure basics voor de casual outfit. Gelukkig zien we het laatste jaar steeds meer fashionable merken dit item in de collectie opnemen. Zo ook Suit.

Dit Deense label is sowieso lekker bezig, het verbaast mij dan ook dat er nog een redelijke pluk Suit verkrijgbaar is tijdens de uitverkoopdagen bij FreshCotton. Gewoon een kleine serieuze tip van mij, volg die link hieronder en score snel al die Suit items. Wanneer ze uitverkocht zijn heb je spijt, wedden!

Zoals gezegd, gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />