Timex Weekender horloge,

Timex is zo’n heerlijk Amerikaans label. Een van de weinige horloge makers die weg kan komen met een gebrek aan techniek. Natuurlijk, de horloges zijn niet zo sophisticated als orginele Zwitserse uurwerken. De klokken zijn niet het uiterste neusje van de zalm. Welnee, deze horloges zijn uberbasics.

De Weekender klok zit al sinds jaar en dag in de collectie. En om de zoveel seizoenen komt die weer terug. Zeg maar net op het moment dat je vorige Weekender het begeven heeft. Zijn ze niet sterk dan? Oh ja, heus wel, maar voor 40 dollar is het horloge al financieel afgeschreven wanneer het batterijtje op is. Perfect bij iedere casual outfit.

Gevonden bij NeedSupply.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />