Vans OTW Bedford,

Normaal gesproken zouden we zeggen, het is winter, de enige schoen die je nu niet aan moet trekken is een witte nubuck sneaker. Maar ja, dat was voordat ik deze Vans OTW Bedford kende. Overigens raad ik alleen aan deze schoen te dragen wanneer het 100% droog is of je de hele dag binnen moet zitten. Ik sta niet in voor de gevolgen wanneer je een schoen als deze butien draagt in hondenweer.

Waarom dan toch deze schoen in deze tijd van het jaar online? Tsja, de enige verklaring die ik daarvoor kan geven is de tartan voering van het schoentje welke je toch een beetje in de winter sferen kan brengen. Daarnaast is een wit schoentje altijd goed om te kopen, alleen het dragen raad ik pas aan om te doen met enkel zonneschijn.

De grootste collectie Vans schoenen van Europa is te vinden bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />