Vans OTW Ludlow, wol met leer,

Vorige week hadden we het nog over de verschillende lijnen van Vans, de CA en de Vault lijnen hebben we uitgebreid besproken. Maar Vans kent meer dan dat. Zo hebben zij ook de OTW lijn, wat uiteraard de afkorting is voor hun eeuwen oude leus Off The Wall.

In deze OTW lijn brengen ze met enige regelmaat leuke schoentjes uit, zo ook deze Ludlow. Een vrij basic schoentje, met een eenvoudige ronde vorm. Wat deze schoen leuk maakt is de combinatie van grijs wol met veggie leer. Die kleuren en materialen matchen gewoon lekker op zo’n eenvoudig schoentje.

Zoals vele Vans zijn ook deze verkrijgbaar bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />