Vans x Size Era,

In de winter koop je veel al dikke boots, donkere schoenen of goeie hikers. Het komt in de winter zeer zelden voor dat ik mijzelf betrap op het afrekenen van een paar wit leren sneakers. Mocht het gebeuren dan zijn het op zijn minst een paar fatsoenlijke Air Force Ones of gelijksoortig warmvoetig materiaal.

Maar ja, normaal gesproken lanceert Size ook niet een collab met Vans in de winter. Laat staan dat er een dergelijk uiterst zomers schoentje ineens te vinden is. Agh, laat dit de uitzondering zijn die de regel bevestigt. Moet je toch eens kijken wat een pracht collab dit is geworden!

Uiteraard exclusief bij Size.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />