Vans Vault Switchback,

Een paar weken terug stond hier een artikel over de winterschoen van Vans. De Vans CA Switchback. Nu heeft Vans meerdere collecties en zijn naast de designers van Vans CA ook de designers van Vans Vault aan de slag gegaan met de Switchback.

In plaats van rubber gebruiken ze bij Vault een dikke lap premium leer om de schoen te bekleden. De kleur is prachtig. De bovenrand van de cuff komt in een snakeskin-achtige leer soort. De schoen is dik gevoerd, wat zeker voor een Vans schoentje redelijk uniek te noemen is. Dit is de wat chiquere versie van de Switchback. Wil je door de modder hollen zou ik de CA uitvoering nemen, maar voor het nettere werk doet deze Vault uitvoering het ook wel helemaal top!

Deze Vans Vault Switchback LX kan je vinden bij Oki-Ni.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vans CA Switchback. Nu heeft Vans meerdere collecties en zijn naast de designers van Vans CA ook de designers van Vans Vault aan de slag gegaan met de Switchback. " />