Voor volgend jaar Kerst,

Vrolijk Kerfstfeest gewenst vanuit het OurBubble HQ. En dat deze Eerste Kerstdag maar soepeltjes mag verlopen. Jammer dat je net pas te horen kreeg dat je geacht wordt een das te dragen bij het diner bij je schoonouders. Om volgend jaar niet weer achter de feiten aan te lopen, hebben we hier een kleine tip.

Surf naar NeedSupply, bestel deze Neck Tie van The Hill Side en volgend jaar ben je helemaal het mannetje. Selvedge Denim om je nek, combineer het met een witte oxford cloth button down van Gitman of ga voor de quadruple denim look. Ze kunnen volgend jaar neit meer zeggen dat je underdressed bent. Succes vanavond!

Snel bestellen bij NeedSupply.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.