Wolverine 1000 Mile x Leffot,

Wolverine we hoeven niet veel meer over dit label uit te leggen. De boots der allen boots komen duidelijk van Wolverine. De hele 1000 Mile serie is gewoon absurd mooi. De standaard collectie, wat kon je daar nu nog mogelijk aan toevoegen? Leffot weet het.

Na het succes van de fundraiser van de Nike MAG, zullen ze bij Leffot gedacht hebben, dat moeten wij ook doen. Welke schoen is er geschikt en welk doel gaan we het voor doen? De Wolverine 1000 Mile boot werd de schoen, de slachtoffers van de Tsunami van Japan werden het doel. Het moeilijkste is echter, hoe maak je een schoen die al zo subliem is, nog bijzonderder? Voeg er een dikke lap Shell Cordovan aan toe. Moet je kijken wat een briljant effect!

Wil je kans maken op deze boots? Biedt mee op Ebay.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />