YMC Corduroy Chino,

YMC, You Must Create, ik ben er fan van. Dit label is echt heel lekker bezig. We hadden natuurlijk al eerder die Fairisle trui, die Cardigan en die blauw suède boots. Maar ze houden gewoon niet op met mooie items maken en tsja, dan houden wij niet op met over ze te schrijven.

Vandaag vond ik deze Corduroy Chino bij Tenue de Nîmes. De shop waar iedere Hollander al minimaal 1 keer binnen geweest moet zijn. Wat mij betreft de terechte winnaar van de ING Retail awards dit jaar. Maar dat terzijde het ging hier over een broek. Een wat ruimer vallende chino in een kleur die zich laat omschrijven als Tobacco. Ik vind het prima, de broek is ook prima.

Zoals gezegd kan je deze broek vinden bij Tenue de Nîmes.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Fairisle trui, die Cardigan en die blauw suède boots. Maar ze houden gewoon niet op met mooie items maken en tsja, dan houden wij niet op met over ze te schrijven. " />