Yuketen Smith Boots,

LN-CC is top! We zijn fan van ze sinds die top collab met Filling Pieces. Die collab was helemaal top, maar dat is makkelijk scoren. Filling Pieces maakt gewoon instant classics. Voor de winter heeft LN-CC de handen ineen geslagen met Yuketen. Speciaal voor LN-CC heeft Yuketen een hele eigen serie schoenen gemaakt.

Een van de modellen is deze Smith Boot. Dit is ook direct mij absoluten favoriet van Yuketen en dat wil wel wat zeggen. Maar kijk eens goed naar de shape van dit schoentje. De details de Broguering, de kleuren combinatie. Er is niets wat niet goed is aan dit schoentje, op de prijs na dan natuurlijk.

Exclusief voor LN-CC.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Filling Pieces. Die collab was helemaal top, maar dat is makkelijk scoren. Filling Pieces maakt gewoon instant classics. Voor de winter heeft LN-CC de handen ineen geslagen met Yuketen. Speciaal voor LN-CC heeft Yuketen een hele eigen serie schoenen gemaakt. " />