A.N.T. Origins Snapbacks,

Die jongens van A.N.T Origins zijn behoorlijk lekker bezig. Gisterochtend schreef ik nog over de Clarks dat je ze overal ziet, nu zou ik graag zien dat we de Snapbacks van A.N.T Origins overal tegen zouden komen. Snapbacks kunnen nog wel even mee. Ik word jaloers als ik mensen een snapback zie rocken, te meer omdat met mijn New Era 7 5/8ste maat een snapback niet snel een optie is.

Zou een snapback wel op mijn hoofd passen, dan zou ik iedere dag een A.N.T cap rocken. Een van mijn favoriete uit de laatste collectie is deze blauwe cap met camo klep en rode details. En dan dat logo in het wit wat er zo belachelijk hard uitknalt. Wat een top item!

Zolang andere shops nog niet wakker zijn, moet je naar Britain voor deze collectie caps.

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

A.N.T Origins zijn behoorlijk lekker bezig. Vanmorgen schreef ik nog over de Clarks dat je ze overal ziet, nu zou ik graag zien dat we de Snapbacks van A.N.T Origins overal tegen zouden komen. Snapbacks kunnen nog wel even mee. Ik word jaloers als ik mensen een snapback zie rocken, te meer omdat met mijn New Era 7 5/8ste maat een snapback niet snel een optie is. " />