De allerbeste wensen voor 2012!

Beste lezers, volgers, medebloggers en modebewuste medemensen. 2011 was voor ons het eerste jaar dat we helemaal gevuld hebben. Een kleine 900 artikelen hebben wij voor jullie geschreven. We groeiden van 30 bezoekers per week naar 30 bezoekers per kwartier. Echter veel is er niet veranderd. We hebben een nieuwe lay-out gekregen in de zomer, we zijn van webhoster geswitched, we hebben schrijvers erbij gekregen, maar het OurBubble principe is altijd hetzelfde gebleven. Vinden we iets vet, dan schrijven wij erover.

2012 is nu net begonnen en goede voornemens doen we niet aan. Plannen maken doen we wel. Voor 2012 hebben we genoeg in petto. Details volgen later, daar je nu toch aan de champagne zit. 2011 was een topjaar en 2012 kan alleen maar beter gaan.

Vanuit het OurBubble hoofdkwartier wensen we jullie het allerbeste voor 2012!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.