Asus EEE Pad Transformer Prime,

De mensen van Asus Nederland weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Afgelopen vrijdag was het zover. De Nederlandse perspresentatie van de Asus EEE Pad Transformer Prime. Natuurlijk hebben we op alle sites al kunnen lezen dat dit ding nog beter is dan de door ons eerder beschreven Asus EEE Pad Transformer. Het concept is overigens hetzelfde gebleven, alleen in de nieuwe Prime uitvoering zijn de specificaties weer net een stuk beter.

Ter gelegenheid van de lancering van deze Prime en het perfect getimede vrijlaten van Android ICS voor de Transformer vonden ze het bij Asus wel tijd voor een feestje. Normaal heb je bij perspresentaties van dergelijke producten wat stoffige mannen en puisterige nerds in een hok, die geef je een demo mogen de aanwezigen even spelen en dat is het dan. Bij Asus is dat anders, ze huren de Escape af, geven een presentatie, laten je een uur spelen met de tablet. Hierna krijg je een uitgebreid diner en een goed geregeld feest. Een marketeer doet zoiets om een kunstmatig feestelijk gevoel aan zijn product te geven. Normaal heel goed, en geloof me, deze dag was ook helemaal top geregeld! Één kleine kanttekening, deze Asus Transformer Prime heeft dit niet nodig. Serieus, ga naar een winkel, hou hem vast, werk er een kwartiertje mee en je bent verkocht.

Ik durf te stellen dat Asus de te kloppen tablet bouwer is, wat een fantastisch product!

Sinds vrijdag verkrijgbaar bij de MediaMarkt of bijvoorbeeld CentralPoint.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.