Barbour Grange quilted jas,

Gewatteerde jassen zullen ook dit jaar weer hoog in de ranglijsten van lichtgewicht jassen te vinden zijn. Het ontwerp is tijdloos en in gebruik blijken ze ook nog eens praktisch te zijn. Barbour kennen we natuurlijk al jaren als een van DE leveranciers wanneer het gaat om quilted jackets.

Zij hebben over het algemeen een vrij traditionele keuze in kleuren. Het is bij hun standaard quilted jackets al bijzonder dat ze een contrastrerend bruine corduroy kraag op een olijf kleurige jas zetten. Nu met deze nieuwe collectie doen ze bijzonder wild voor hun doen. Een heuse knal kleur als contrasterende kleur in de kraag. De verjonging bij Barbour slaat toe. Zolang ze niet doorslaan vind ik het prima. De keuze voor Barbour is toch met name voor het traditionele, teveel hipheid kan ik niet aan hoor.

Gevonden bij Zalando.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />