Barbour Steve McQueen Tee,

Nu gisteren is besloten dat het vanaf Februari 20 graden Celsius gaat worden, lijkt het mij niet onverstandig om even wat T-Shirts in te slaan. Natuurlijk kom je nog een heel eind met een goed overhemd. Als het dan wat warm wordt, rol je je mouwtjes gewoon wat op. Niets mis mee.

Maar ja, 20 graden volgende maand, dan is het eind Maart minstens 30, tijd voor wat mooie tee’s. Ik verwacht dat er een run op gaat komen, global warming issues. Deze Barbour is al bijna uitverkocht. Komt overigens met een ode aan Steve McQueen en als je dan toch met een print op een shirt gaat rondlopen, dan maar een Steve McQueen print, nietwaar?

Te vinden bij Zalando.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.