De Bike Valet

de bike valet

Menigeen rijdt tegenwoordig op zo’n stijlvol fietsje langs de Amsterdamse grachten, fixed en afgewerkt met handvatten en een zadel van Brooks. Mooie tweewielers moet je ook mooi kunnen wegzetten, dus niet in een schuurtje in je tuin of op je balkon. Nee, daar hoort dan ook een gepaste wijze van opbergen bij. Dit is precies wat Steven Tiller dacht toen hij de Bike Valet op papier zette.

Eerlijk is eerlijk, want Tiller is niet de eerste die met een dergelijk product komt. Maar mooi issie wel! De Bike Valet staat op het crowdfundingplatform Kickstarter wat kortgezegd inhoudt dat hij nog moet worden geproduceerd. Je kan in het project investeren en vanaf $140 (incl. verzendkosten) ben je zelf de trotse eigenaar van een Bike Valet die zal worden geproduceerd in zes verschillende kleuren (zwart, crème, groen, grijs, rood & blauw).

Investeren in de Bike Valet en een exemplaar veilig stellen kan hier.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.