Brooklyn Circus Varsity,

Ken je die Brooklyn Circus Varsity nog? Dat hyper gelimiteerde ding wat op iedere blog een post mee kreeg? Die jas is dus gewoon ook verkrijgbaar bij Couveture & The Garbstore. Wat is hier nu nieuws aan? Couveture & The Garbstore zit in de UK, de UK valt binnen de EU en binnen de EU betaal je geen invoerrechten.

Met de zwaar ongunstige dollarkoers kom je dan via de Couveture & The Garbstore tegen toch nog een redelijk gunstige prijs aan deze top jas. De satijnen voering met het Melton wollen body werk en de bruine leren mouwen maken deze jas toch wel een tikkie bijzonder nietwaar?

Ook hebben? Bestel hem hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Couveture & The Garbstore. Wat is hier nu nieuws aan? Couveture & The Garbstore zit in de UK, de UK valt binnen de EU en binnen de EU betaal je geen invoerrechten. " />