Carhartt x APC Chino,

Naar mijn bescheiden mening is een collab alleen een leuke collab als deze ook echt een waarde toevoegt aan het product. Wanneer de samenwerking tussen de labels ook echt een merkbare meerwaarde aan het product oplevert. Zoals Ronnie Fieg dat bijvoorbeeld doet en dus precies niet zoals Supreme dat doet.

Carhartt en APC hebben dat wel begrepen. Zij hebben een collab collectie neergezet die precies doet waar beide merken goed in zijn. Cartharrt maakt rugged kleding en APC zorgt voor wat stijl. Deze chino onderstreept dat. En de prijs, voor Carhartt aan de hoge kant, maar voor APC een gewone prijs. Lijkt mij een fair deal.

Te vinden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.