Clarks Desert Boots,

Hier gaan we weer. Het is het nieuwe jaar. En één ding is zeker. Over Clarks hebben we het nog niet gehad dit jaar. En dat is natuurlijk volkomen onterecht. Hoe kan het 3 Januari zijn zonder dat er een paartje Clarks voorbij gekomen is in 2012?

Oké, ik zocht gewoon een reden om deze schoentjes te posten. De Clarks Desert boot ben ik nog lang niet op uitgekeken. Natuurlijk zie je ze steeds meer en meer en meer in het straatbeeld, maar lekker belangrijk, dat gebeurt zelfs met lelijke schoenen. En dan zie ik liever 100 mensen op Clarks, dan op UGG’s nietwaar?

Deze Khaki Nubuck variant kan je vinden bij EndClothing.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />