Clarks Desert Drille,

Natuurlijk het is niet de beste naam voor een schoen ooit, Desert Drille. Maar het resultaat is best aardig. En ik hoor je denken, ze zijn gek geworden bij OurBubble! Komen ze nu al weer aanzetten met een zomerschoentje. Yep, dat kopt. De krokussen komen ook al op, van de week zagen we al lammetjes hollen. Face it, er komt geen winter.

Sorry dat we jullie al Sorels en dikke winterjassen hebben aangepraat. Die horrorwinter, die komt niet meer. Bereid je nu maar gewoon voor op de zomer. Vanaf Februari zal het vast 20 graden Celsius zijn. Tijd om deze schoentjes te rocken dan maar!

Koop je zomerschoenen vast bij EndClothing.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />