Clarks Originals Wallabee,

Het jaar 2012 is nog geen 2 weken oud en dit is alweer het derde paar Clarks dat voorbij komt. Nu was het wellicht een voor de hand liggende keuze om de Clarks Originals x Warehouse&Co. collab voorbij te laten komen, maar ik gok erop dat iedereen deze al gezien heeft.

Dus gooi ik een ander nieuw modelletje in de collectie bij End het wereldwijde web op. Nou ja, nieuw? De Clarks Originals Wallabee gaat als sinds 1964 mee en is recent weer in de originele specificaties gereleased. Deze lage schoen met crêpe zool en mocassin stijl neus is weer verkrijgbaar in premium zandkleurig suède (Maple Suede genaamd, – Red.), wat een prachtige combinatie!

Deze topschoen is verkrijgbaar bij EndClothing.

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.