De Donut stekkerdoos

Oké nu iets heel anders, namelijk een stekkerdoos. Nu denk je vast, HUH een stekkerdoos op OurBubble?! Maar wacht nog heel even. Vooralsnog gaat het hier om een concept, maar als je het mij vraagt wel een sterk staaltje industrieel design!

Hoe vaak komt het niet voor dat je een stekkerdoos hebt waar al twee adapters inzitten en waar dan een derde simpelweg niet meer tussen past. Of wat te denken van moeilijk bereikbare stopcontacten waar je met moeite de stekker in het stopcontact weet te krijgen.

Daar liepen Suhyun Yoo, Eunah Kim en Jinwoo Chae ook tegenaan en dus kwamen ze met het concept van de Donut. De Donut is een eigenlijk geen stekkerdoos maar meer een tussenstuk dat zich bevindt tussen de stekker en het oorspronkelijke stopcontact. De stekker is er op iedere manier in te duwen zodat je adapters altijd zullen passen, ook het onhandig pielen op moeilijk bereikbare plaatsen is met dit apparaat verleden tijd. De stekker komt in aanraking met geleiders die vervolgens contact maken met de herkenbare dubbele pinnen aan de achterkant van de Donut.

Hopelijk wordt de Donut snel opgepakt en waar nodig nog verbetert. We houden jullie op de hoogte wanneer de Donut verkrijgbaar is!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.