Epaulet Sewn by Hand deel III,

Epaulet heeft wel een speciaal plekje in ons hart bij OurBubble. Deze topshop uit New York is gewoon bijzonder goed bezig. Hun colelctie in de winkel bestaat voor 50% uit merken als Alden, Yuketen, Gant RUGGER en Vanson. De overige 50% komt van hun eigen label. Onder dit label hebben ze ook een groot assortiment schoenen uitgebracht.

De Epaulet Sewn by Hand collectie hebben we eerder beschreven. Maar nu met de naderende lente kwam deze Somerset Country Ranger Moc weer op het netvlies. De combinatie van Chromexcel met volledige naturel leer op de toe box en de lip is zo mooi. Het contrast in kleur en materiaal is gewoon fantastisch. En die Vibram zool kan nog wel een seizoentje mee.

Exclusief verkrijgbaar bij Epaulet.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />