Filling Pieces Desert Boot,

Zo dan, ging het al helemaal los bij FreshCotton vanwege hun 10 jarige bestaan en de 10 collabs om het te vieren. Mag nu het dak eraf bij ze, ze hebben namelijk de nieuwe collectie Filling Pieces binnen gekregen. Meerdere modellen in verschillende kleuren zijn vanaf heden bij FreshCotton verkrijgbaar, maar ik wijs jullie graag op mijn persoonlijke favoriet.

Deze kleuren combo is er in een low top en in deze desert boot variant. In beide gevallen is die belachelijk hard, op de foto komt de desert boot het meest tot zijn recht. De kwaliteit van de schoen is top, het materiaal voelt boterzacht en het is Hollands Glorie. Deze schoen is serieus vet!

Check deze en de rest van de collectie bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />