FreshCotton x The Hundreds,

Natuurlijk hebben we dit schoentje al op wat blogs zien verschijnen, maar ik wilde jullie er graag op attenderen dat deze vanaf heden verkrijgbaar is bij FreshCotton. En omdat afgelopen weekend het FreshCotton verjaardagsfeestje was, heb ik het vermoeden dat niet iedereen meer even scherp is, dus bij deze een recap.

FreshCotton bestaat tien jaar en heeft met tien merken een collab gedaan. Met deze The Hundreds collab zet FreshCotton weer een juweeltje neer. Die WeSC denim was natuurlijk fijn, maar in zijn eenvoud is dit schoentje echt top hoor. Blauw waxed canvas met een paar cognac leren details. Niks mis mee. En zoals gezegd vanaf vandaag verkrijgbaar.

Exclusief bij FreshCotton.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.