FreshCotton x WeSC,

FreshCotton bestaat 10 jaar en iedereen zal het weten ook. Ze hebben bedacht om 10 goede collabs te droppen met de labels uit hun shop. De eerste collab was een snapback + matching shirt van Obey. De tweede collab zie je hier, het is een denim van WeSC. Maar het is niet zomaar een denim, welnee!

Deze denim is belachelijk hard! De fit is zoals je die kent van een 501 van begin vorige eeuw, losjes rond de bovenbenen en vrij smal bij de enkels. En daar rond de enkels gebeurt het bij deze rauwe denim. De binnenkant van de broekspijp is versierd met een lap stof van het Italiaanse modehuis Missoni. Geniaal! Deze broek is serieus uniek.

Vier het feest mee met FreshCotton!

En die schoenen op foto 1? Filling Pieces natuurlijk!

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.