Gilded Age Vintage Chino deel II,

Kan jij die Gilded Age Vintage Chino nog herinneren van een paar weken terug? Dat ding wat echt belachelijk duur was, maar waarin ook zoveel details waren weggewerkt? Bij Blackbird Ballard hebben ze nu ook zijn goedkopere broertje binnen gekregen.

Deze broek is veel minder getrashed dan zijn duurdere broertje, maar wordt ook met enorm veel details afgewerkt. Hoeveel chino’s ken jij met een satijnen voering in de band? En daarom is het nodig dat we hier het nog maar eens over Gilden Age hebben. Wat een topstukken maken zij.

Meer details over deze broek kan je zien bij BlackbirdBallard.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />