Gitman Vintage Polka Dot deel II,

Gitman flikt het gewoon weer. Na de bijzondere keuze van een Corduroy shirt met polka dot, komen ze nu ook gewoon met een variant van dit shirt voor de Lente. Het grootste verschil is het materiaal waarvan dit shirt gefabriceerd is.

Ook dit jaar zal je nog prima met je Chambray shirtjes kunnen rondlopen. Gitman is daar ook van op de hoogte en doet hun spreekwoordelijke duit in het zakje met deze Japanese Chambray met Polka Dot. Prima shirtje, maar dan wel zonder das. Wil je wel een das, draag dan gewoon je shirt in je broek en trek er een jasje of cardigan bij aan.

Het geheel kan je vinden bij NeedSupply.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Corduroy shirt met polka dot, komen ze nu ook gewoon met een variant van dit shirt voor de Lente. Het grootste verschil is het materiaal waarvan dit shirt gefabriceerd is. " />