Kitsuné x Quoddy,

Nu we na die broek van deze ochtend toch al lekker in de zomerse sferen zijn, kan het geen kwaad om de zomerschoen van Quoddy er maar vast bij te pakken. Quoddy had vorig jaar met Kitsuné een vrij geslaagde collab neergezet en ze vonden het nodig om hier dit jaar een vervolg aan te geven.

En dit is wederom goed gelukt. De loafer komt in twee varianten. Een mosgroen suède versie en deze licht grijze suède met perzik kleurige details. De witte zool maakt deze schoen helemaal af. Ik zie hem wel in combinatie met die broek van vanmorgen. Nu nog een 60 voet zeiljacht in een baai in Maimi met een alligator die luistert naar de naam Elvis.

Deze loafers haal je bij End.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />