Moleskine Travel Giftbox,

Storend hoe veel meetings tegenwoordig er aan toe gaan. Mensen die weggedoken achter een notebook zitten, druk hun notities typend en laatste mail beantwoordend. Of die hele hippe lui met een iPad in de hand om de notulen van de weken ervoor door te nemen. Belachelijk, als je alles achter je computer kan doen, waarom ga je dan bij elkaar zitten?

Dat je aantekeningen moet maken snap ik. Daarvoor pakt met een pen en een stuk papier. Persoonlijk pak ik dan mijn Cross pen en mijn Moleskine notitieblok. Ook voor het maken van notities tijdens het reizen neem ik altijd een Moleskine mee. Die marketinglui bij Moleskine begrijpen dat. Vandaar de lancering van deze Giftbox. Leuk detail zijn de twee meegeleverde kofferlabels geheel in Moleskine stijl.

Je koopt het in de Moleskine shop.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />