Mondaine Wandklok,

Grote klokken voor aan de muur. Prachtige items, alleen die tik van de seconde wijzer is zoiets wat mij altijd vreselijk stoort. Op het moment dat je een kok hoort tikken, ga je er meer opletten en dan vanzelf wordt het irritant. Wellicht ben ik de enige die dat heeft, maar ik kan me dat haast niet voorstellen.

Waarom zou Mondaine anders een wandklok ontwikkeld hebben met een vloeiende seconde wijzer? Precies! Naast dat praktisch punt is de klok ook nog eens aan te sluiten op het lichtnet, waardoor het pakken van een keukentrap voor het verwisselen van de batterijen ook overbodig wordt. Alleen die kabel fatsoenlijk wegwerken is dan nog een uitdaging. Het design is gebaseerd op de traditionele stationsklokken. Dit is dus gewoon een hele mooie klok.

Ook hebben? Deze klok is te vinden bij Fonq.

Tags from the story

1 Comment

  • Het is een mooie klok. Waarom zijn ze echter zo extreem duur in verhouding tot anmdere mooie stationsklokken die bovendien ook nog eens veel preciezer lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />