Nike Air Flow,

nike air flow

De Nike Air Presto is vrij lang een van mijn ultieme zomerschoentjes geweest. De moeder van deze schoen is de in 1989 gelanceerde Nike Air Flow. We hebben jaren moeten wachten voordat dit schoentje ook eindelijk eens een re-release zou krijgen. Maar na het succes van de ’89 Pegasus retro mogen we deze lente eindelijk een paartje Flows rocken.

Om het eens niet met foto’s te laten zien hebben de mensen achter de Zwitserse sneakershop Titolo 2 kleurtjes van deze Flow op film vastgelegd. Vervolgens waren ze zo vriendelijk om dit op Vimeo te plaatsen zodat wij er weer even van kunnen genieten. Wat een fantastisch schoentje is dit toch!

Eerdaags verkrijgbaar bij Titolo en ook Crookedtongues.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.