Nike Air Force One Vac Tech,

Een bak letters om een simpele sneaker te beschrijven. Vac Tech is een van die nieuwe technologiën van Nike voor het construeren van een paar schoentjes. Weinig modellen die met deze technologie gemaakt zijn kunnen mij bekoren, maar af en toe komt er een bijzonder aardige versie voorbij.

Deze zwart suède uitvoering met een haast infra red zool en details in dezelfde kleur is een bijzondere verschijning. De schoen doet denken aan een van mijn favoriete Jordans, de 6 Infra Red. Zet ze naast elkaar en de kleuren lijken voor geen meter, maar ja, Nike heeft nog nooit 2 keer dezelfde Infra Red kunnen reproduceren, dus verrassend is het niet.

FreshCotton doet tegenwoordig ook aan Nikes. Heerlijk zo’n one-stop-shop!

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />