OurBubble en de Koopjesjacht deel IX,

Ai, het moet niet gekker worden. De Bijenkorf is de winkel waar je over het algemeen veel centen weg draagt vanwege het duurdere assortiment. Maar momenteel heeft zij weer eens een heerlijke uitverkoop. Natuurlijk is het lastig om nog iets in je eigen maat te vinden in een uitverkoop, maar als je een beetje je best doet, dan kan je echt juweeltjes vinden.

Neem nu bijvoorbeeld deze Desert Mali. Dit is het hoge broertje van de uberbekende Desert Boot. En momenteel is deze voor een ramprijs verkrijgbaar in het zwart su├Ęde voor onder de 70 euro. Serieus, op het moment van schrijven zijn alle maten nog beschikbaar. Best lekker toch!

Gevonden bij de Bijenkorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.