OurBubble en de Koopjesjacht deel X,

Jawel, een item op OurBubble dat zijn jubileum viert. Voor de tiende maal presenteren wij jullie een belachelijk goede deal. Bij onze Engelse vrienden van CrookedTongues hebben ze wat kleding op voorraad. Maar omdat zij beter zijn in het verkopen van schoenen, kan je hier met regelmaat een goede deal scoren.

Natuurlijk weet ik dat die winter niet meer gaat komen en dat je dus niet om een muts verlegen zit. Maar hey, het is een Pendleton en het wordt vanzelf wel weer een keer winter. Pendleton motieven worden toch nooit oud, dus ook volgende winter kan je deze prima rocken.

Zoals gezegd, gevonden bij CrookedTongues.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />