Quoddy Chukka Cavalier bruin,

Laten we een optelsom maken. Tot op heden heb ik in de wineter 2011/2012 een kleine 50 paar steengoede winterboots voorbij zien komen. Ik heb een 20 tal jassen gezien die allemaal winterproof zijn en ik heb slechts 1 hagelbui meegemaakt en geen sneeuw gezien. Retailers zullen er gek van worden.

Tijd om lente artikelen in te slaan. Quoddy heeft weer een goed schoentje gemaakt, dus die timing is perfect. Het is een ongevoerd chukka. Het leer is Cavalier buin, althans, zo noemen zij het. Op mijn scherm hier lijkt het gewoon cognac. De zool is een campsole, een zooltje met een soort Red Brick achtige kleur. De combinatie is top!

Verkrijgbaar bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />