Ralph Lauren crewneck,

Ralph Lauren is zo’n typisch merk. De een haat het toto op het bot, de ander kan niet zonder het label. Ik kan prima zonder Ralph Lauren. maar haten doen ik het toch echt niet. Ik ben dan ook blij dat Frans Boone voor dit seizoen weer een behoorlijk pluk aan Ralph Lauren heeft ingekocht.

Zo ook deze crewneck sweater. Een kledingstuk gemaakt van een mix van linnen en katoen. Het geheel heeft een verwassen look en de elbow pads maken deze versleten look goed af. Deze trui is prima voor de lente avonden wanneer het wat begint af te koelen. Of natuurlijk die helse winterdagen zoals we die dit jaar gehad hebben.

Gevonden bij Frans Boone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.