Ralph Lauren Sokken,

Dit jaar zullen de sokken nog meer en meer aan aandacht winnen. Het is niet langer dat verplichte item dat je aan je voeten doet voordat je een paar schoenen aantrekt. Het is ook steeds meer een onderdeel van je outfit. En dat merk je met al die sokken merken die de laatste tijd op de markt verschijnen.

Ralph Lauren is al jaren op de markt en levert ook al jaren de meest uiteenlopende soorten sokken. Een voorbeeldje van verschillende soorten sokken zal je vinden in dit 2-pack sokken. Een uni en een madras sok. En nee hiervoor hoef je niet nar de golf baan om ze te rocken. Dit kan prima bij iedere willekeurig preppie outfit van je.

Verkrijgbaar bij OiPolloi.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

sokken merken die de laatste tijd op de markt verschijnen. " />