Red Wing x Nigel Cabourn boots,

Vorig jaar liep ik over de Bread and Butter en kwam ik aan bij de Nigel Cabourn stand. Met een hoop kapsones lieten ze sporadisch mensen binnen. De arrogantie van de lui op die stand heeft er voor gezorgd dat ik toch altijd een slecht gevoel bij het label heb. Waar je bij Barbour de vloer op kon lopen en alles tot in detail op de gevoelige plaat mocht leggen deden ze bij Nigel Cabourn een beetje lastig. Ga dan niet op een trade show staan met je handel, denk ik dan.

Vandaag veranderd mijn gevoel bij het label een klein beetje. Vandaag zag ik namelijk ineens deze Munson Boots. Een collab van Red Wing met Nigel Cabourn. Het resultaat is verbluffend. Dit is werkelijk een prachtige schoen. De details, zoals bijvoorbeeld de Harris Tweed voering, zijn prachtig. Blijft alleen jammer van die idioten bij Bread and Butter.

Over de verkrijgbaarheid is nog weinig bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.