Scotch & Soda, Amsterdams Blauw,

scotch soda amsterdams blauw

Nu heb ik er vaker last van dat ik artistieke reclame filmpjes niet begrijp, dus op zich is het geen wonder dat ik dit promo filmpje van Scotch & Soda niet vat. Om de spring summer 2012 collectie een klein beetje extra in het licht te zetten hebben ze bij Scotch bedacht dat een monoloog van Christian Göran wel net dat beetje meer kan geven.

Voor mij hadden ze dit niet hoeven doen. Ja we zien nu iets meer van de collectie dan in het 2011 filmpje, maar een vrij oppervlakkig verhaal van een model/fotograaf/piloot is niet wat nodig is om een extra broek te verkopen. Volgende keer weer een lekker melodietje eronder en ik ben tevreden. Dus gooi je iTunes aan, doe het geluid van youtube uit en kijk naar de nieuwe Scotch & Soda Amsterdams Blauw collectie.

Scotch & Soda is onder andere verkrijgbaar bij  Jeansonline.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.