Seavees 3 Eye Chukka Black,

Over het Amerikaanse label Seavees hoef ik jullie toch niets meer uit te leggen? Hier hebben we al meerdere malen uitgebreid over geschreven. De Chukka die ik ooit in mijn eerste post over Seavees heb beschreven, heb ik momenteel een jaar in bezit. De schoen is simpel weg fantastisch.

De looks van een Clarks Desert boot met het comfort van een Nike Air Max. Serieus waar, zoiets heb je nog nooit gevoeld. Neem wel een half maatje groter dan je normaal zou nemen, de schoen zit vrij krap vanwege een dikke inlegzool. Die van mij zijn nog niet aan vervanging toe, maar ik kwam deze zwarte versie tegen en moest deze toch ook even laten zien.

Je koopt ze via de webshop van Seavees.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.