SNS Herning Version Cardigan,

Het gebeurt met regelmaat dat ik moet zoeken voor een perfect plaatje bij het product. Veel producten zonder goede product foto’s vinden niet eens de weg naar OurBubble. En heel af en toe komt er dan een plaatje voorbij waarvan het totaal plaatje helemaal klopt, maar het product eigenlijk niet zo spannend is.

Neem deze foto bijvoorbeeld. Die hoort bij de cardigan die prominent aanwezig is. Een prima cardigan van SNS Herning, helemaal niets mis mee. Maar ook niet bijzonder genoeg voor een post. Tot dat ze het model een perfecte outfit mee gaven. De chino met opgerolde pijpje, de penny loafer Quoddy schoentjes, het button down shirt en de das, alles klopt. Dit is Ivy, dit is top!

Gevonden bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.