Sperry Top-Sider 2 Eye,

De lente nadert ons weer, tijd om te kijken wat voor schoeisel we deze lente gaan rocken. En ik heb nieuws voor je, die bootschoen trend houdt ook dit jaar nog wel even stand. Mocht je er klaar mee zijn dan zijn er nog wel genoeg alternatieven, maar ik kan me voorstellen dat er nog een aantal mensen blij zijn met de trend.

Mensen als ik bijvoorbeeld, ik kan namelijk die trend nog steeds goed waarderen. En toen ik vanmorgen deze 2 Eye boat shoe van Sperry Top-sider zag met die mooie licht bruine tint en die witte zool, wist ik zeker dat we nog zeker tot deze zomer door blijven gaan met deze schoentjes, helemaal top.

Gevonden bij NeedSupply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />