Très Bien Sale

Ik maakte een sprongetje van geluk toen Camiel vorige week schreef over een button down shirt bij Très Bien Shop. Ik heb zo’n mooi lijstje waar enkele onderwerpen op staan waar ik graag nog over wil schrijven en het Zweedse Très Bien is daar één van.

Naast een prachtige collectie, goede after sales en supersnelle levering, zijn ze bij Très Bien ook erg goed in het geven van korting! Vanochtend om 07:00 is dan ook de Très Bien Winter Sale begonnen! Absoluut een kijkje waard, daar ze meteen al kortingen geven variërend van 30 t/m 50%.

Kijk hier naar het Gitman shirt waar Camiel vorige week over schreef en zie hier de gehele sale!

 

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.