Triwa Nevil deel II,

De klokken van Triwa, we hebben ze eerder beschreven als betaalbaar en mooi. Daarnaast hebben ze als groot voordeel dat je mede door de prijs niet bang bent dat ze een krasje oplopen. Ook kan je het over je hart verkrijgen om hem eens niet om te hebben. Het is niet dat die zo duur was dat je iedere seconde van je leven er mee moet doorbrengen.

Natuurlijk weet ik dat bij de echte klokkenfanaat juist die krasjes op een Sub hetzelfde betekent als de mooie patina van een goeie Cordovan schoen, maar toch. Een kras op mijn wagen vind ik net zo beroerd en die is nog goedkoper. Dus terug naar deze Triwa Nevil klok, vanaf heden in een nieuw kleurtje verkrijgbaar met bruin en contrasterend oranje wijzerplaten.

Uiteraard haal je deze klok weer bij FreshCotton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />