Vans Era Wing Tip,

Het is wel duidelijk nu dat iedere shop, maar dan ook echt iedere shop de collecties voor de lente en zomer aan het inladen zijn. Sneu op zich dat de meeste winkels nog stapels met Sorels en dergelijken op voorraad hebben liggen en ze hier zelfs niet met 50% stippenkorting vanaf komen.

Maar de lente komt er aan en een echte winter hebben we niet gehad. Geen tijd om te treuren, tijd om nu snel die canvas schoenen aan te schaffen. Voor je het weet is het een tropische Maart maand en vis je achter het net. Wat dacht je van deze Vans Era Wingtip in een heerlijke canvas uitvoering met een even zo fijne kleurencombinatie?

Precies dat dacht ik ook, snel naar Need Supply.

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.