Vans Sk8-hi, klassieker,

Vans alle Vans schoentjes welke er op de markt verkrijgbaar zijn, blijft deze uitvoering voor mij de all time classic. De Style 38 beter bekend als de Sk8-hi. Sinds deze week bij Need SUpply weer verkrijgbaar in een van de meest herkenbare kleurencombinaties voor een Vans schoen.

De Navy Suede uitvoering bestaat al zolang ik mij kan herinneren. Mogelijk de enige kleuren combinatie die ik nog vetter vind voor deze schoen is de met dezelfde donker blauw su├Ęde toe box, maar dan met de lichtblauwe canvas side panels. Wanneer die weer verkrijgbaar is, moet en zal ik die op de kop tikken. Tot die tijd staat deze Navy Suede hoog op het verlanglijstje.

Verkrijgbaar bij NeedSupply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

" />